Dan odprtih vrat vinarjev Jakoba

18.
julij
2015
Jakobski Dol     
Ponovno prisrčno vabljeni v Jakob na dan odprtih vrat vinarjev naše vasice. Za vas pripravljamo bogat program. Promocijski kozarec lahko kupite pri nas na Vinogradništvu ali na Info točki. Degustacije, poskusne vožnje s KULeBIKE električnimi kolesi, pohod med vinarji, nagradna igra, veliko dobrot in prijetna družba. Primerno ohlajen Mulec bo pripravljen za vaše dobro počutje. Vabljeni!
NA PODROBNOSTI

Slovenian Wine promotion Praga 2015

12.
junij
2015
Praga, Češka Republika    
Praga dogodki 800x500.jpg Vinogradništvo Mulec in projekt KULeBIKE se bosta predstavila na dogodku z imenom Slovenian wine promotion 2015 by SloVino v Pragi. Na petkovi predstavitvi, ki se bo odvijala tik pod rezidenco češkega predsednika, v Južnih vrtovih na Praškem gradu, bodo potekali VIP sprejem z degustacijo slovenskih dobrot in predstavitvijo turizma, workshop s predstavitvijo slovenskega turizma in srečanje sommelierskih združenj Slovenije in Češke. V soboto 13. junija pa sledi javna predstavitev slovenskega vina, kulinarike in turizma na tržnici Naplavka ob Vltavi.
NA PODROBNOSTI

SKOK V POLETJE

27.
junij
2015
Jakobski Dol, Gostilna in vinoteka Žmavc   
Skok v poletje 800x500.jpg KULINARIČNO E -KOLESARSKI SKOK V POLETJE V soboto, 27.06. 2015 vas vabimo v Jakobski Dol na kulinarično e-kolesarski skok v poletje. Skupaj bomo uživali v kulinariki, vrhunskih vinih, kulturnem programu in kolesarjenju po okoliških gričih. Pridite, čakajo vas zanimivi KULeBIKE paketi, pripravljeni samo za ta dan: izvrsten obrok in izposoja kolesa za dve uri za samostojno odkrivanje okolice po ugodni ceni ter gratis promocijske vožnje. Manjkal ne bo niti kulturni program in veliko zabave. Vabljeni!
NA PODROBNOSTI

AWC Wienna -največje svetovno ocenjevanje vin

23.
oktober
2015
undefined  
Naša vina ponovno zelo uspešna na največjem svetovnem ocenjevanju vin. Dobili smo zlato medaljo, tri srebrne medalje in štiri priznanja za kakovost.
Priznanja nam bodo slavnostno podelili na prireditvi 23.10.2015
v dunajski mestni hiši na Gala večeru vin 2015.
NA PODROBNOSTI