Kulinarične dobrote

Kulinarične dobrote

KULINARIČNE DOBROTE (MARMELADE, SOKOVI, SUHOMESNATI IZDELKI IN LIOFILIZIRANO SADJE)
Ob pestrem izboru vin vam ponujamo tudi odlične domače marmelade, narejene po lastnih recepturah. Marmelade so z veliko ljubezni in truda ročno pripravljene in napolnjene v stekleno embalažo (370 g).
Marmelade različnih okusov vam ponujamo v kartonih za šest marmelad, omogočamo pa tudi nabavo darilne embalaže za eno ali dve marmeladi, lahko pa jo dodate k darilnemu paketu naših izdelkov. Ker za pripravo marmelad uporabljamo v glavnem sadje, ki obrodi na našem posestvu, so posamezni okusi na voljo v omejenih količinah in odvisni od vremenskih neprilik.
 
Ob slastnih marmeladah, ki vam popestrijo jutranje obroke, vam ponujamo tudi domače sadne sokove (grozdni, jabolčni in bezgov sok).
 
 
Za sladokusce so na voljo doma pridelani in predelani suhomesnati izdelki iz divjačinskega mesa, saj se v neposredni bližini naše kmetije nahaja obora z jeleni damjaki, ki si jih lahko ogledate in jih nahranite. 
 
 
Nekaj posebnega v naši ponudbi pa je prav gotovo liofilizirano sadje, pripravljeno s posebnim postopkom sušenja zamrznjenega sadja, ki ohrani kar največ vitaminov, pa tudi strukturo sadja. Privoščite si ga lahko kot zdrav prigrizek ali dodatek k jogurtu, mleku, granoli, smoothiju. 
 
 

utrinki