E - kolesa- rezervacija

Jakobski Dol je mala vasica v Slovenskih Goricah, le 15 minut vožnje oddaljena od Maribora, domovanja najstarejše trte na svetu – Stare Trte na obrežju Drave. Jakob, kot ga imenujemo domačini, je vinogradniška vasica s prelepim okoljem in številnimi marljivimi obdelovalci zemlje, vinogradov in vrtov.

In prav v to malo vasico naj vas prinese vaše popotniško srce. Ne zaradi velikih spomenikov, najvišjih zgradb ali kipov svetovnih veljakov. V Jakob pridite zaradi sebe – da se razvajate, doživite preprostost in bogatost, kar vam nudi lokalno pridelana hrana, vrhunska vina, mir in narava ter predvsem prijaznost ljudi.

Za obiskovalce našega SMA - Camperstopa  in kmetije ponujamo za lažje raziskovanje okolice možnost izposoje sodobnih električnih gorskih koles.
Na voljo je 10 koles za odrasle in 2 otroški kolesi za otroke starosti med 8 in 14 let.
Za mlajše otroke pa na recepciji SMA povprašajte o možnosti izposoje otroškega sedeža za kolo oz. prikolice za kolo.

Na e-kolesarjenja se tako lahko odpravite v skupinah, z otroki ali v paru.
Pravočasno rezervirajte svoje e- kolo, raziščite tudi ponudbo ostalih vinogradnikov in turističnih kmetij v naši občini.

Pomembno!
Kolesarjenje z električnim kolesom je zelo zabavna športna aktivnost, poskrbite, da bo tudi varna! Uporaba  električnih koles je na lastno odgovornost. Upoštevajte svoje psihofizično pripravljenost, znanje in izkušenost, poskrbite za ustrezno kolesarsko opremo, toplo svetujemo uporabo zaščitne čelade. Bodite pozorni na ostale udeležence v prometu in poskrbite za svojo varnost. Predvsem dosledno upoštevajte vse določbe Zakonov s področja  varnosti v cestnem prometu.



KONTAKT za rezervacije in informacije o zasedenosti:
Gregor MULEC: +386 31 374-416
Dušan MULEC: + 386 31 596-440
e-pošta: vino@mulec.si 




REZERVACIJA

Datum od: do
Št. koles:
odraslih
otroških

VAŠI PODATKI

REZERVIRAJ